Wist u dat wij ook stormbanen en een levend voetbalspel verhuren?

Stormbaan 14 meter
Deze opvallende hindernisbaan in jungle thema is gemaakt met veel obstakels waardoor kinderen echt kunnen ravotten, klimmen en via een hoge glijbaan naar beneden kunnen zoeven. De afmetingen zijn: 13,5Lx3,8Bx4,5H.

Stormbaan 21 meter
Deze blikvanger is een echte uitdaging. Door zijn lengte en de te nemen hindernissen beleeft jong en oud plezier hieraan. De maten zijn: 21Lx4Bx4,5H.

Levend voetbalspel
Dit leuke, sportieve voetbalspel is voorzien van een schuifsysteem waardoor spelers gemakkelijk en snel heen en weer schuiven. Het spel wordt compleet geleverd met blower en speeltouwen, welke met haken vastgemaakt kunnen worden aan de boarding. De maten zijn 12,4 x 7,0 x 2,0 m (LxBxH) en is geschikt voor 10 personen.

Kijk ook eens bij onze foto's voor een indruk van deze stormbanen en ons levend voetbalspel.

en uiteraard springkussens

Klein kasteel
Het springkussen heeft echte torentjes. Uw kind voelt zich een echt prinsesje of heuse ridder. Afmetingen zijn 3,5Lx3Bx3,5H.

Regenboog met dak
Dit springkussen is multifunctioneel inzetbaar en voorzien van dak. De maten zijn: 4,5Lx3Bx3,5H.

Regenboog zonder dak
Dit springkussen is vrolijk gekleurd. De zijwanden zijn hoog genoeg om uw kinderen veilig te laten springen (afmetingen: 3,5Lx3Bx2,5H).

Jungle
Dit springkussen kan door zijn hoogte binnen geplaatst worden. Geschikt van
4 tot 12 jaar. (3,9Lx3Bx2,5H)

Boerderij, leeuw en aap
Deze kussens zijn overdekt en voorzien van een leuke print met diverse motieven. De maten van deze kussens zijn 4,5Lx4,5Bx4H.

Olifant met glijbaan
Dit kussen valt op en biedt nog iets extra. Aan de zijkant kunnen kinderen naar hartenlust glijden. Houdt u bij het plaatsen rekening met extra ruimte. 4,5Lx6Bx4,5H.

Olifant
Uniek springkussen in de vorm van een olifant. De olifant is volledig overdekt. Aan de zijkanten zit draad waardoor dit veilig en overzichtelijk is (5Lx4,5Bx4,5H).

Groot kasteel
Voor een geslaagd feestje huurt u dit grote kasteel. Gezien de afmetingen kan dit springkussen ook geplaatst worden op evenementen (5Lx5Bx5H). Succes verzekerd.

Al onze kussens zijn makkelijk hanteerbaar, geschikt om meerdere kinderen tegelijk te laten springen en staan binnen enkele minuten recht. Huur eens een springkussen en u heeft geen kinderen aan uw kids. Op onze fotopagina kun u onze springkussens eens rustig bekijken.

Algemeen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit kunnen wij alleen garanderen als we samen afspraken maken over hoe om te gaan met onze stormbanen en springkussens. Op moment van reserveren conformeert u zich aan deze regels. Lees daarom goed onze algemene huisregels.

 
Google+ www.hoetevreden.nl.
Dorpsstraat 109, 6251NC Eckelrade | 06-57854288 | Robertduijsens@hotmail.com